Bröllop utomlands

Drömmer du och din blivande om ett sagobröllop utomlands? Kanske i en liten pittoresk by i Italien, eller varför inte ett barfotabröllop på en sandstrand i Grekland?
Jag älskar ju, som du har förstått, att fota bröllop. Jag älskar också att resa och få se olika delar av världen.  Att få kombinera dessa två passioner är en ynnest som jag har fått möjligheten att göra förut, men som jag gärna gör om igen och igen!
Jag har ett färdigt paket för utlandsbröllop. Där ingår både planeringsmöte, alla utvalda bilder från bröllopsdagen i digitalt format (ca 250 st), ett lyxigt bröllopsalbum samt resa och boende för mig på platsen. All inclusive med andra ord 🙂

 

Så här går det till

BOKNINGSMÖTE
Ni har kollat igenom min sida och mina bilder och känner att det kittlar lite i hjärteroten. Skicka iväg en förfrågan genom att fylla i mitt formulär och håll tummarna för att vi klickar med varandra. För mig är bland det viktigaste att försäkra både er och mig om att vi är rätt matchning för varandra, både utifrån era önskemål men också utifrån personlighet - klickar vi med varandra? Är jag ledig ert datum kommer jag därför vilja träffa er för ett första möte (via Skype om vi befinner oss långt ifrån varandra), innan vi går vidare till en eventuell bokning. Om vi efter detta möte inte vill gå vidare med varandra är det helt okej, då har det någonstans på vägen visat sig att det inte är rätt helt enkelt.
PLANERINGSMÖTE
Om vi båda känner att det känns rätt, genomför vi bokningen och går vidare till steg 2 som är planeringsmötet. Under planeringsmötet går vi igenom er bröllopsdag och pratar detaljer kring hålltider, gruppbilder, plan B om det regnar (yeah, like THAT'S gonna happen...) och allt det där viktiga. Här skriver vi självklart också ett avtal gällande alla villkor kring fotograferingen, såsom betalningsvillkor, leveransvillkor, bildanvändning och vad som händer om jag blir sjuk eller om min utrustning går sönder.
BRÖLLOPET
Jag kommer i god tid att anlända till destinationen, minst ett par - tre dagars marginal vill jag ha. Dels för att hinna undersöka platsen där bröllopet hålls, hur miljöerna runt omkring ser ut och hur vi lättast tar oss både dit och runt. Men också för att parera eventuella förseningar med flyget samt hinna återhämta mig från eventuell jetlag innan det är dags att sätta på arbetskostymen. Jag väljer ofta själv ut platserna för porträtten, och det gör jag dels efter bäst ljus och bakgrund men också lite av rent logistiska skäl. Det går åt mycket både energi och tid åt att hajka till ett vattenfall som ligger 350 m uppför ett berg till exempel. Vi kanske struntar i just den... 😉
LEVERANS
Några veckor efter bröllopet får ni äntligen era efterlängtade bilder! Det är dock vanligt att man står lite rådvill inför vad man nu ska göra med dem. Ett fåtal par är duktiga på att framkalla och gör egna inramade tavlor som kommer upp på väggarna, eller designar en fotobok med favoritbilderna i. Men de allra flesta vet inte vad de vill göra med bilderna, eller så har de helt enkelt inte tid att färdigställa. Därför ingår också ett färdigt, lyxigt fotoalbum i ert destination wedding-paket, med alla era godbitar från bröllopsdagen. And don't worry - jag hjälper er med både urvalsbilder till albumet samt er personliga design.