Kontakt

”Dagen blir levande varje gång vi tittar i albumet”

Vi ville hitta den rätta fotografen för oss. En som hade den stilen som vi önskade - naturliga, avslappnade och levande bilder. Vi är väldigt nöjda med vårt val av fotograf, det var värt varenda krona! Vi är absolut mest glada över att vi valde att du skulle vara med och fotografera hela bröllopsdagen. Och att du i tillägg gjorde ett fotoalbum av bilderna. Det gör att vi kan uppleva dagen på nytt, dagen blir levande varje gång vi tittar i albumet. Bilderna är det som är kvar efter bröllopsdagen, så det var viktigt för oss att investera i dem. Vi är väldigt nöjda med vår investering och rekommenderar alla att välja dig som fotograf!

- Emmelie & Cathrine

   

Ni förtjänar den bästa!

Därför vill jag försäkra mig om att jag är det rätta valet för er. Jag jobbar inte med alla par som skickar en förfrågan för det är så otroligt viktigt för både bilderna och för upplevelsen, att jag jobbar med rätt par, och de med mig.

Därför inleder vi alltid med ett så kallat bokningsmöte, en stund där vi träffas, fikar, pratar och ni får dessutom chansen till en kortare provfotografering (kostnadsfritt såklart). Allt detta för att ta reda på huruvida vi passar ihop och om vi bör gå vidare och jobba tillsammans.

Det första steget är att fylla i kontaktformuläret här så återkommer jag till er så snart jag kan.

Se om ert valda datum fortfarande finns tillgängligt

Ditt namn

Din partners namn

Telefonnummer

Epost

Datum för bröllop

Var gifter ni er?

Hur viktiga är era bröllopsbilder för er?

På en skala mellan 1-10, hur intresserade är ni av att just ha Dawning Love Wedding Photography (Matilda Wik) till att dokumentera ert bröllop?


Hur hittade ni till mig?

GoogleFacebookInstagramPinterestRekommendation av vän/bekantAnnat


Finns det något mer ni vill berätta?

Vanliga frågor


SKA MAN FOTOGRAFERAS FÖRE ELLER EFTER VIGSELN?
Det finns fördelar och nackdelar med båda, men fördelarna är ändå övervägande för att ta sina bröllopsporträtt efter vigseln. Läs om för- och nackdelarna med respektive val här: Ska man fotograferas före eller efter vigseln?


VI BOR INTE I NORRKÖPING, KAN VI BLI FOTOGRAFERADE AV DIG ÄNDÅ?
Självklart, jag har flera kunder utanför stan och utanför länet till och med. Konsultationer brukar vi lösa över Skype eller som sista utväg över telefon. Reseersättning tillkommer med 40 kr/mil för resor längre än 2 mil utanför Norrköpings centrala delar.


HUR LÅNG TID TAR PORTRÄTTFOTOGRAFERINGEN?
Jag brukar säga att om det bara är brudparet med under porträttfotograferingen bör man ha minst en timme, helst 1,5. Är det dessutom brudfölje och/eller barn med under porträttfotograferingen bör man avsätta mer tid. Läs mer...


VAD HÄNDER OM DIN KAMERA GÅR SÖNDER ELLER OM DU BLIR SJUK?
Det finns särskilda avsnitt i ert bröllopsavtal som specificerar vad som händer om utrustningen går sönder eller om jag blir sjuk och inte kan fotografera ert bröllop som det var tänkt. Ni är helt skyddade av dessa villkor så ni kan vara helt trygga.