Parfotografering

Man behöver inte gifta sig för att fotograferas med sin älskling. Jag älskar att föreviga kärlek på bild även en helt vanlig torsdag i april. Kärleken är värd att firas varje dag, även om det inte görs med en vit klänning, en bukett och en middag för 50 personer. Det handlar om er två. Bara er två.

Så här går det till

STEG 1 - KONSULTATION
Vid bokningen bokar vi in en tid för konsultation. Denna sker antingen över telefon, över Skype eller genom ett personligt möte, vilket som lämpar sig bäst. Under konsultationen går vi igenom era förväntningar på fotograferingen, vilka önskemål ni har och vad ni tänker göra med bilderna. Det ger oss också möjligheten att lära känna varandra lite, jag kan skräddarsy fotograferingen utefter det ni berättar om er själva och era mål med fotograferingen, vilket ger ett bättre slutresultat.

STEG 2 - FOTOGRAFERING
Vi bokar in en tid för fotograferingen, den sker antingen utomhus eller i studion. Mål och syfte med fotograferingen som vi pratat om innan, kommer att ligga till grund för val av plats/bakgrund.
Vanligtvis fotograferar vi ca en timme när det gäller familjefotograferingar, men små barn (2 år och yngre) orkar sällan hålla på så länge. Då brukar jag skruva upp tempot för att få de allra bästa bilderna på kortare tid medan barnet fortfarande tycker det är roligt och inte har hunnit bli trött. Vid fotografering av yngre barn brukar därför fotograferingen vara ca 30-40 minuter.

STEG 3 - BILDVISNING
Ca 2 efter fotograferingen kommer ni till studion för er personliga bildvisning samt ordermöte, och tills dess har jag valt ut och förberett era bilder. Vi tittar på dem tillsammans och jag guidar er igenom vilka valmöjligheter ni har och hur ni på bästa sätt investerar i era bilder utifrån de önskemål ni har uttryckt. Ni får också chansen att klämma och känna på olika produkter för att lättare kunna göra era val.
Jag levererar personligen era produkter till er när de är färdiga (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).


Portfolio


Priser


PRIS FÖR FOTOGRAFERING - 1 350 KR

Priset inkluderar konsultation, fotografering, personlig bildvisning/ordermöte, bildbehandling samt personlig leverans av era produkter (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).

Priset inkluderar inte produkter eller digitala filer, dessa väljs och köps separat under er personliga bildvisning.

PRIS FÖR PRODUKTER - FRÅN 800 KR

Ni investerar i era bilder genom att bygga er egen, personliga bildkollektion. Jag erbjuder både olika typer av album samt produkter för väggen eller hyllan. Det finns även möjlighet att lägga till digitala filer till er kollektion.

Klicka här för att se de produkter jag erbjuder


Skicka förfrågan om parfotografering

Namn

Telefonnummer

Epost

Meddelande

Mer information


PRESENTKORT

Presentkort på fotografering är en perfekt present till någon du tycker om. Kontakta mig för mer information.

RESEERSÄTTNING

Reseersättning tillkommer med 40 kr/mil vid resor länge än 2 mil från centrala Norrköping.

DELBETALNING

Jag erbjuder ränte- och kostnadsfri delbetalning. Kontakta mig för mer information.

OM FOTOGRAFERINGEN

Det bästa ljuset under vår och sommar är på eftermiddagen och kvällen. Därför är det önskvärt att boka in er kärleksfotografering tidigast kl 16.00. Jag har dock begränsat antal tider på sena eftermiddagar, så vänta inte med er förfrågan då tiderna går snabbt!