Priser och produkter

Bröllopsfotografering

I ALLA PAKET INGÅR:

Provfotografering
En kortare provfotografering ingår i alla paket, så att ni ska få känna på hur det är att stå framför min kamera. Det ingår också 5 st digitala bilder i webbformat från provfotograferingen, oavsett vilket paket ni väljer att boka.

Planeringsmöte
Under planeringsmötet går vi igenom er bröllopsdag och pratar detaljer kring hålltider, gruppbilder och allt det där viktiga. Här går vi också igenom avtal och villkor kring allt det vi kommit överens om.

Alla utvalda bilder
Bilderna levereras digitalt och fullt bearbetade på USB. Antalet bilder varierar förstås beroende på hur länge ni väljer att boka mig under bröllopsdagen - ju fler timmar desto fler bilder ingår.

Personlig bildvisning
Bildvisningen brukar ske ca 1-3 veckor efter ert bröllop. Under bildvisningen har jag dukat upp lite extra gott på bordet och ni får en personlig visning av era färdiga bilder. Det är också på bildvisningen jag hjälper er att skapa något alldeles särskilt vackert av era bilder i form av t ex album eller tavlor. Jag levererar personligen era produkter till er när de är färdiga (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).

Från 4 400 kr

Destination wedding

I PAKETET INGÅR:

Planeringsmöte
Under planeringsmötet går vi igenom er bröllopsdag och pratar detaljer kring hålltider, gruppbilder och allt det där viktiga. Här går vi också igenom avtal och villkor kring allt det vi kommit överens om.

6 sammanhängande timmar på bröllopsdagen
Under planeringsmötet när vi sätter schemat, bestämmer vi tiden för när jag ska anlända. Jag finns sedan med er under 6 sammanhängande timmar, räknat från starttiden.

250 bilder
Bilderna levereras digitalt och fullt bearbetade på USB.

Lyxigt bröllopsalbum
Eftersom jag vet hur lätt det är att digitala bilder så himla lätt bara blir liggandes på datorn, inkluderar jag ett färdigt bröllopsalbum i paketet, med godbitarna från er dag. Jag hjälper er med både urvalsbilderna till albumet samt designen.

Kostnader för resa och logi
Alla rese- och boendekostnader (inom Europa) är inkluderade i paketet. Ni behöver inte bekymra er om att boka biljetter eller hotell, jag tar hand om allt sådant.

35 000 kr

Produktutbud

   

CANVAS
Canvas trycks på en matt, strukturell duk vilket ger känslan av en tavla. Canvasduken monteras på en 2 cm bred träram och behöver därför inte ramas in utan hängs på väggen som den är.

   

ALBUM
I albumet får ni en personlig layout av era bilder i kollageform mot vit bakgrund. Albumet finns i två olika storlekar och omslaget är i läder med möjlighet att trycka en personlig text på.

INRAMAD TAVLA
Er bild framkallas på Epson Lustre 260 g och lamineras för en matt och fin yta med extra skydd. Detta gör att det inte behövs något glas till er tavla. Det finns ett brett urval av ramar att välja mellan.

   

PORTRÄTTALBUM
Detta är ett album som lämpar sig bäst för enbart bröllopsporträtt eftersom det är en bild på varje sida, vackert inramad och monterad med passerpartout. Albumet är i dragspelsformat.

STANDOUT ART
En unik produkt där bilden lamineras och monteras på en bakplatta täckt av tapet. Bilden lamineras för en matt och fin yta med extra skydd. Standout art finns i tre olika moduler.

   

FOLIORAM TRIO
Fem bilder i kollageform, i en vikbar ram med linneomslag. Bilderna trycks på Gallery Pearl som är högkvalitativt fiberbaserat papper som gör bilderna färgstarka och kontrastrika.