Sensual box – morgongåvefotografering

En sensual box-fotografering är en perfekt morgongåva till din blivande man. Dessutom får du själv en rejäl självförtroendeboost.
Fotograferingen äger rum på ett i förväg bokat hotellrum. Jag samarbetar med First Hotel där de har fint inredda rum med vackert ljus.

Morgongåvefotograferingen bör ske i god tid innan bröllopet så leveranstiden för produkter varierar från 4 till 8 veckor. Jag brukar rekommendera att man försöker anpassa fotograferingen till samma dag som man har eventuell provsminkning och/eller håruppsättning hos sin frisör/makeupartist. Då är man extra piffad till fotograferingen.

Jag får ofta höra av mina kunder att det är så avslappnat och lättsamt att fotograferas av mig. Detta gäller även morgongåvefotograferingar då det blir extra viktigt eftersom det kan kännas lite obekvämt att vara så pass avklädd. Jag kommer att vägleda dig i poser som känns naturliga för dig och försäkra mig om att du är bekväm. Vi fotograferar inget vulgärt, bilderna ska vara väldigt sensuella, kärleksfulla och vackra.
Du är välkommen att ta med dig några olika ombyten, vi hinner med att fotografera ett par stycken olika. Ta även gärna med accessoarer såsom smycken, skor och strumpeband.

1-2 veckor efter fotograferingen är du välkommen på din personliga bildvisning som äger rum i min studio. Där tittar vi tillsammans på dina bilder (ca 30 st) och du väljer ut de du vill ha. Du väljer om du vill ha bilderna i ett album eller i en vacker linnebox. Din beställning gör du på plats i slutet av bildvisningen och dina produkter levereras till dig när de är klara.


Investering


Produkter


Vid bokning betalas fotograferingsavgiften som innefattar fotografering 1-2 timmar, hyra av hotellrum, bildbehandling, personlig bildvisning samt personlig* leverans av dina produkter.

PRIS: 1 800 KR

Priset inkluderar inte några bilder/produkter, dessa väljs och köps separat under din personliga bildvisning.


SENSUAL BOX I
Album 20x20 cm med linneomslag, det finns flera färger att välja mellan. Layouten i albumet är enkel, en bild per sida. Albumet levereras i en lyxig linnebox i matchande färg och på boxen trycks en personlig text.

Pris: 3 500 kr (inkl album med 10 bilder + box)
Pris för extrabilder i albumet: 150 kr/st


SENSUAL BOX II
Bilder framkallade på fineartpapper och monterade på backingboard för extra stabilitet. Bilderna levereras i en lyxig linnebox och på boxen trycks en personlig text.

Pris: 3 600 kr (inkl box med 10 st bilder)
Pris för extrabilder i boxen: 170 kr/st


Skicka förfrågan om Sensual box-fotografering


Namn

Telefonnummer

Epost

Meddelande

Vanliga frågor om morgongåvefotografering


ERBJUDER DU STYLING FÖR HÅR OCH MAKEUP?
Det är inget som är inkluderat i mina tjänster och jag rekommenderar därför att man
försöker anpassa fotograferingen till samma dag som man har eventuell provsminkning och/eller håruppsättning hos sin frisör/makeupartist. Om önskan finns kan jag dock tillhandahålla kontaktuppgifter till makeupartist och hårstylist.

KOMMER DU ATT RETUSCHERA MINA BILDER?
I bildbehandlingen ingår den standardredigering som utgör min bildstil. Vanligen behandlas
ljus, kontrast, skärpa, färgjustering samt korrigering av mindre skönhetsfel. Eventuell svartvit konvertering kan förekomma. Har du önskemål om mer avancerad retusch kan detta ordnas mot extra avgift.

KOMMER MINA BILDER PUBLICERAS ONLINE?
Vanligtvis publicerar jag aldrig några bilder från en sensual box-fotografering online. De
förekommer mer vanligen i foldrar likt den här eller i fysiska visningsprodukter till andra kunder. Oavsett om jag skulle önska använda dina bilder digitalt eller i tryckt form, måste jag alltid ha ditt godkännande innan.
Självklart skriver vi avtal innan fotograferingen, där dessa villkor samt andra villkor gällande fotograferingen, finns med.