Vanliga frågor


SKA MAN FOTOGRAFERAS FÖRE ELLER EFTER VIGSELN?

Det finns fördelar och nackdelar med båda, men fördelarna är ändå övervägande för att ta sina bröllopsporträtt efter vigseln. Läs om för- och nackdelarna med respektive val här: Ska man fotograferas före eller efter vigseln?

VAD KOSTAR EN BRÖLLOPSFOTOGRAFERING?

Mina paketpriser startar på 4 400 kr. Under vårt första möte kommer jag att gå igenom mitt prisupplägg mer i detalj och vi kan börja titta på en mer specifik siffra utifrån era önskemål om antal timmar samt vilka produkter ni gillar bäst.

VI BOR INTE I NORRKÖPING, KAN VI BLI FOTOGRAFERADE AV DIG ÄNDÅ?

Självklart, jag har flera kunder utanför stan och utanför länet till och med. Konsultationer brukar vi lösa över Skype eller som sista utväg över telefon. Reseersättning tillkommer 40 kr/mil för resor längre än 2 mil utanför Norrköpings centrala delar.

VAD HÄNDER OM DET REGNAR PÅ VÅR BRÖLLOPSDAG?

Under konsultationen kommer vi bland annat att planera för en plan B vid eventuell nederbörd. Sedan är det bara att hålla tummarna för att vi inte behöver använda den planen

VAD HÄNDER OM KAMERAUTRUSTNINGEN GÅR SÖNDER?

Jag har alltid en reservkamera med mig ifall olyckan skulle vara framme.

VI HAR ALDRIG BLIVIT FOTOGRAFERADE FÖRUT, KOMMER VI ATT BLI DÅLIGA PÅ BILD?

Inte då! Jag kommer att hjälpa er under fotograferingen genom att på olika sätt locka fram naturliga leenden, skratt och uttryck. Nästan alla som kommer till mig säger samma sak, att de är ovana och lite obekväma framför kameran. Men jag får mycket beröm för mitt naturliga och lättsamma sätt, och efteråt brukar mina kunder säga att det inte var obekvämt eller läskigt, att det rent av var roligt!