Bröllopsfotografering

”Framförallt kände vi oss så omhändertagna”

När vi letade fotograf till vårat bröllop så var vi mest oroliga över att inte hitta någon fotograf som vi kände oss bekväma med, som inte gjorde att vi kände oss ”som hemma” under fotograferingen och som inte tog våra önskemål på allvar. Matilda öppnade sitt hjärta för oss, lät oss kliva in i hennes värld och visade oss att de inte alls behöver vara så pinsamt att stå framför en kamera! Men framför allt så kände vi oss så omhändertagna när hon ständigt kom med frågor som visade att hon har intresse att tillgodose kundens önskemål. Det var absolut värt det! Dom minnen man får bevarade i bild och i vårat fall även album och tavlor betyder så mycket idag att se tillbaka på!

- Emma & Andreas

Provfotografering innan bokning

De allra flesta par oroar sig för att det ska kännas obekvämt och jobbigt framför kameran och att de ska få stela och tillgjorda bröllopsbilder. Nästan varje par jag möter uttrycker detta på förhand. För att stilla den oron erbjuder jag en kort provfotografering tillsammans med mig, redan innan man bestämmer sig för huruvida man vill boka eller inte. Kemi mellan mig och mina par är a och o, både för att bröllopsfotograferingen ska bli en härlig och rolig upplevelse för er, men också för att ni ska få de där magiska, naturliga och kärleksfulla bilderna att se tillbaka på sedan.

Lyxigt bröllopsalbum ingår

Tänk dig ett år från bröllopsdagen, när ni ska fira bomullsbröllop. Hur tänker ni fira? Min vision för en perfekt första bröllopsdag är att ha dukat upp lite ost och kex, öppnat en flaska med något gott och bubbligt i och tänt en massa ljus för extra mysstämning. Ni skålar för det första året som gifta, och tar sedan fram ert bröllopsalbum och bläddrar i tillsammans. Alla de där känslorna från bröllopet väller upp igen och ni tas tillbaka till alla härliga minnen och ögonblick från den dagen. Skratta tillsammans, gråt tillsammans, dela minnen tillsammans. Låt det bli en tradition varje bröllopsdag i resten av era liv.

Ta reda på om ert valda datum fortfarande finns tillgängligt

Jag är jättenyfiken på att höra mer om er och er kärlekshistoria (och jag håller såklart tummarna för att ert valda bröllopsdatum inte är uppbokat redan)!
   

”Absolut värt allting”

När vi letade fotograf till vårt bröllop funderade vi främst på priset. Det slutade med att det blev fotografering utav oss som par, familjen och festen. De må ha blivit mycket pengar men det är ett minne för livet. Inte bara att bilder och produkter var underbara, Matilda som person är helt fantastisk! Absolut värt allting!

- My & Daniel

   

PAKET OCH PRISER

Jag har både mindre paket för bara porträtt och vigsel upp till paket som täcker alla viktiga moment under bröllopsdagen. Vilket paket som passar just er beror helt på vilka delar av bröllopsdagen som är viktiga för er att få dokumenterade.

I ALLA PAKET INGÅR:

Provfotografering inkl 5 st digitala bilder
Planeringsmöte
Alla bilder från bröllopsdagen digitalt och högupplöst på USB
Ett lyxigt bröllopsalbum
Designmöte
Personlig leverans inom Norrköping

Paketpris från 12 000 kr

Bröllop utomlands

Drömmer du och din blivande om ett sagobröllop utomlands? Kanske i en liten pittoresk by i Italien, eller varför inte ett barfotabröllop på en sandstrand i Grekland? Att arrangera ett utlandsbröllop kan innebära en del stress och oroligheter som det är. Då är det en enorm trygghet att veta att fotografen ni bokat finns i Sverige, mer lättillgänglig, och tar hand om hela den biten år er.
Jag har ett färdigt paket för utlandsbröllop där allt ingår - fotografering, bilder, möten, resa och logi. Ni behöver inte bekymra er om att boka biljetter eller hotell, jag tar hand om allt sådant.
Gifter ni er utom Europa? Kontakta mig för prisinformation för bröllop i andra delar av världen.

PRIS FÖR BRÖLLOP UTOMLANDS

Jag har ett färdigt paket för bröllop utomlands.
I paketet ingår:


Planeringsmöte (IRL eller över Skype)
6 sammanhängande timmar för fotografering under bröllopsdagen
Alla bilder från bröllopsdagen digitalt och högupplöst på USB
Ett lyxigt bröllopsalbum
Designmöte (IRL eller över Skype)
Kostnader för resa och logi inom Europa

Pris: 35 000 kr


   

Ta reda på om ert valda datum fortfarande finns tillgängligt

Jag är jättenyfiken på att höra mer om er och er kärlekshistoria (och jag håller såklart tummarna för att ert valda bröllopsdatum inte är uppbokat redan)!