När jag träffade de här två fastnade vi i en konversation om tv-serier och filmer. Det visade sig att framförallt My gillade Disney väldigt mycket, och detta var en av få par jag träffat som INTE höjt på ögonbrynen när jag berättar att jag och min sambo har 9 IKEA Billy-hyllor fyllda med DVD:er (och några Blue-Ray). Redan där någonstans började jag inse att det skulle kännas konstigt att INTE få vara med på deras bröllop. Och OM jag fick sedan, jag blev inte bara anlitad som deras bröllopsfotograf utan blev även bjuden på den otroligt goda bröllopsmiddagen senare på kvällen.

När jag mötte Daniel på bröllopsdagen och han visade sina skor, att han hade valt Rieker, ja då bara visste jag att detta var en perfect match. Jag hade tipsat My och Daniel om Riekerskor som de mest bekväma i världen, att jag inte kunde ha några andra skor nu när min mamma introducerat mig för detta fantastiskt sköna (om än lite kostsamma) märke. Att han valde detta till sitt bröllop, ja det säger något. Det säger något om hur fint det är när man hittar människor som är så lätta att ta till sitt hjärta, som är så genomgoa och enkla och som någonstans påminner om en själv. Pusslet liksom lägger sig själv och allt blir bara helt perfekt.

Tack för att ni är ni och för att jag har fått dela denna fantastiska upplevelse med er <3 Någonting säger mig att vi kommer att ses snart igen 🙂

bröllop norrköping_01bröllop norrköping_02bröllop norrköping_03bröllop norrköping_04bröllop norrköping_05bröllop norrköping_06bröllop norrköping_07bröllop norrköping_08bröllop norrköping_09bröllop norrköping_10bröllop norrköping_11bröllop norrköping_12bröllop norrköping_13bröllop norrköping_14bröllop norrköping_15bröllop norrköping_16bröllop norrköping_17bröllop norrköping_18bröllop norrköping_19bröllop norrköping_20bröllop norrköping_21bröllop norrköping_22bröllop norrköping_23bröllop norrköping_24bröllop norrköping_25bröllop norrköping_26bröllop norrköping_27bröllop norrköping_28bröllop norrköping_29bröllop norrköping_30bröllop norrköping_31bröllop norrköping_32bröllop norrköping_33bröllop norrköping_34bröllop norrköping_35bröllop norrköping_36bröllop norrköping_37bröllop norrköping_38bröllop norrköping_39bröllop norrköping_40bröllop norrköping_41bröllop norrköping_42bröllop norrköping_43bröllop norrköping_44bröllop norrköping_45bröllop norrköping_46bröllop norrköping_47bröllop norrköping_48bröllop norrköping_49bröllop norrköping_50bröllop norrköping_51bröllop norrköping_52bröllop norrköping_53bröllop norrköping_54bröllop norrköping_55bröllop norrköping_56bröllop norrköping_57bröllop norrköping_58bröllop norrköping_59bröllop norrköping_60bröllop norrköping_61bröllop norrköping_62bröllop norrköping_63bröllop norrköping_64bröllop norrköping_65bröllop norrköping_66bröllop norrköping_67bröllop norrköping_68bröllop norrköping_69bröllop norrköping_70

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *