Jag träffade den här familjen första gången hösten 2016 då jag fotograferade söta lilla Sigrid. Redan då berättade Linn och Johan för mig att de hade funderat lite på att gifta sig, men inget var bestämt än. Men så i slutet på januari hörde Linn av sig till mig och frågade om jag ville fotografera deras bröllop den 20 maj på Vadstena slott. Och OM jag ville!

Det viktigaste för Linn och Johan var att de fick vackra bröllopsporträtt från sin stora dag som de kunde se tillbaks på och glädjas åt. Så de bokade mig för två timmar så att vi skulle hinna med de olika miljöerna i och runt omkring slottet.

Men så bara ett par veckor innan bröllopet, när Linn och jag stämde av det sista inför planeringen av dagen, så bestämde de sig för att ändå lägga på en timme så att de hann få med bilder från vigseln också. Och tur var väl det, för det blev en sagolik vacker vigsel där i slottskyrkan. Och paret var så oerhört vackra när de klev ut på borggården efter vigseln och blev överrösta med ris och kramar.

Tack kära ni för att jag fick vara med er i den här stora stunden, jag hoppas vi ses snart igen! <3

linn+johan_008linn+johan_009linn+johan_021linn+johan_022linn+johan_035linn+johan_051linn+johan_056blinn+johan_058linn+johan_066linn+johan_069linn+johan_072linn+johan_077linn+johan_085linn+johan_088linn+johan_091linn+johan_095linn+johan_098linn+johan_096linn+johan_101linn+johan_107linn+johan_108linn+johan_109linn+johan_111

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *