Anna+Erik_38

Det ingår givetvis ett planeringsmöte när ni bokar mig som bröllopsfotograf, där vi går igenom ert bröllop i detalj och pratar tidsplanerings för dagen, viktiga bilder för er, planerar för eventuell nederbörd och mycket annat. Men hur lång tid innan själva bröllopet ska man egentligen ha planeringsmötet?

Jag brukar förespråka att det bara är en fördel att ha det så tidigt som möjligt. Har man satt ett datum och vet platsen för vigsel och middag så ser jag inga hinder i att boka in planeringsmötet, trots att det kanske är ett år kvar till bröllopet.
Fördelen ligger i att om alla tidpunkter inte är helt spikade än, kan vi skräddarsy er tidsplanering RUNT fotograferingen så att vi säkerställer att ni får med alla viktiga moment under dagen, snarare än tvärtom. Har vi planeringsmötet nära inpå bröllopsdagen är mycket redan bestämt som inte går att flytta på, och då kan det bli svårare för er att göra upp en bra tidsplanering för själva fotograferingen och få ut så mycket som möjligt av era bokade timmar.

En annan fördel med att ha planeringsmötet tidigt i processen är att jag ofta kan hjälpa till med körschemat för bröllopsdagen. Eftersom jag fotat närmare 90 bröllop har jag bra erfarenhet av dos and donts när det gäller tidsplanering och jag har bra koll på hur lång tid olika moment brukar ta.

Så för att sammanfatta: Det finns betydligt fler fördelar än nackdelar att ha planeringsmöte med fotografen i ett tidigt skede i bröllopsplaneringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *