malinfredric034
Bröllopsduellen

En chick flick som handlar om två bästa kompisar som båda planerar för sitt bröllop. Det visar sig sedan att de kommer ihop sig eftersom de båda vill ha samma festlokal och det finns bara ett datum kvar som är ledigt. De går från att bli bästa kompisar till värsta rivaler och deras bröllopsplanering spårar ur till hämndaktioner och andra tokigheter.
Anne Hathaway och Kate Hudson spelar huvudrollerna i filmen och det är två fantastiska skådespelerskor. Jag gillar också hur Annes rollkaraktär utvecklas och hittar sig själv mitt i allt spektakel.

Bröllopsfixaren
Ännu en chick flick, denna handlar om Mary (spelad av Jennifer Lopez) som är bröllopsplanerare. Hon lever för sitt yrke men en dag träffar hon en man och blir kär. Kruxet är att mannen är en av hennes kunder, vars bröllop hon planerar.
Lite larvig och klyshig story men jag gillar filmen ändå eftersom man får se en hel del ”behind the scenes” från bröllop och många vackra vigselplatser. Man får helt enkelt massa bröllopsinspiration!

Mamma Mia!
En familjefilm där unga Sophie (spelad av Amanda Seyfried) ska gifta sig och letar efter sin pappa, som hon hoppas ska leda henne fram till altaret på den stora dagen. Problemet är att hon inte vet vem hennes pappa är.
En glädjefylld film med massor av härlig ABBA-musik att digga med i och även här får man inspiration till vackra miljöer att fotografera i.
PS. Ring mig om ni ska gifta er på en grekisk paradisö 😉

Vilken eller vilka är dina favoritfilmer som handlar om bröllop?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *