Emmelie+Cathrine_248

En gruppbild med alla gäster från ert bröllop brukar vara otroligt uppskattat! Många brudpar väljer att ha med denna stora gruppbild i sina bröllopsalbum och den del par väljer även att ha med bilden på sina tackkort. På så sätt får ju även gästerna ta del av den 🙂

När jag har konsultation med mina brudpar och vi går igenom tidsschemat för dagen, avsätter vi tid till en gruppbild om brudparet önskar det. Jag brukar rekommendera att gruppbilden tas under minglet, ca 10-15 minuter innan det är dags att sätta sig till bords för bröllopsmiddag. Gör man det strax innan middagen ska börja slipper man samla ihop alla igen sedan när det är dags att sätta sig, då har man redan samlat ihop dem vilket underlättar jobbet för toastmastern en hel del.

Det är att föredra om platsen där minglet äger rum har någon form av högre nivå, så som en övervåning, ett tak eller en balkong där jag som fotograf kan stå. Jag tar mina gruppbilder ovanifrån för att alla ska synas ordentligt.
Finns det ingenstans där jag kan komma upp en bit, har jag alltid en lång fotomast med mig som jag använder som plan B.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *