Jag har alltid bokningsmöten med alla par, innan man ens bestämmer sig för att boka eller inte. Under mina bokningsmöten har jag bland annat en kortare provfotografering med paren. Detta är kostnadsfritt och jag har det med alla, oavsett om man bokar eller inte. Jag vill att mina par ska känna sig bekväma med sättet jag jobbar på bakom kameran. Jag vill att de ska få uppleva hur det är i skarpt läge, när de står framför min kamera och vilka metoder jag använder för att få dem att slappna av och ha roligt.

Vad ska man då ha på sig för kläder på provfotograferingen? Jag brukar rekommendera kläder i neutrala färger, såsom grå, beige eller vit. Blåa jeans funkar också fint. Neutrala färger på kläderna brukar nämligen göra sig allra bäst på bild, det tar inte någon fokus från er och det är också lättare att matcha ihop med bakgrunder för att känslan i bilderna ska bli lugn och harmonisk.

Men det är egentligen upp till er, provfotograferingen är ju främst till för att ni ska få se hur jag jobbar 🙂

provfotografering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *