produkter

Jag började med bildvisningar både för brudpar och familjer för några år sedan när jag ville bättra på servicen i mitt företag. Vad är en bildvisning och varför ska man ha en sådan?

#1 HJÄLP OCH GUIDNING
Bildvisningen är till för er skull, för att jag ska kunna hjälpa er att designa era produkter. Har ni valt ett album tittar vi på en design på det och jag hjälper er att utifrån mina kunskaper och erfarenheter, med bildval, hur bilderna passar ihop och hur de bäst berättar er historia.
Vill ni hellre hänga era bröllopsbilder på väggen guidar jag er i olika finish på tavlorna, ger smakråd gällande ramar, hjälper er med rätt storlek och visar designexempel på fina och lyxiga bildgallerier att pryda era väggar med.

#2 REAKTIONER
Det brukar bli väldigt känslosamt när brudparen får se sina bröllopsbilder för första gången sedan bröllopet och hur de får återuppleva dagen och alla känslor genom berättelsen jag visar dem. Detta är en fantastisk stund som jag är så himla glad att kunna dela med dem!
Här har jag ju också möjlighet att på en gång möta eventuell kritik om kunden mot förmodan skulle vara missnöjd över något. Det gör jag att jag kan hålla väldigt hög nivå på kundservicen eftersom jag direkt kan åtgärda eventuella brister.

#3 LYX OCH MYS
Jag vill att det ska vara mysigt och lite extra lyxigt för mina kunder. Därför köper jag alltid något extra gott till paret när de kommer på sin bildvisning och har dukat upp åt dem. Det blir lite som en biopremiär som bara är för de två, där de själva är stjärnor i filmen så att säga. Det är också en del i helhetsupplevelsen som jag vill ge mina kunder.

 

Bildvisningen kommer alltid som steg 3 i min arbetsprocess för bröllopsfotograferingar.

Läs här om steg 1 – bokningsmötet.

Läs här om steg 2 – konsultationen.

Läs här om steg 4 – personlig leverans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *